Loading

De cursus basgitaarspelen bestaat uit 8 lessen.
Aan bod komen houding, opbouw gitaar, snaren, positiespel, stemmen, tabsnotitie, akkoorden, grondtonen, één vinger techniek, twee vinger techniek, positiewisseling, ritmisch bassen, rock- en blueslooopjes, aanpassen toonsoort, flagiolet, melodische loopjes, tweeklank en drieklank. Elke les worden 2 nieuwe oefeningen gedaan en wordt er oefenmateriaal getoond. Na 8 lessen kun je de meeste popsongs meespelen. Heb je alle belangrijke akkoorden geleerd en kun je in verschillende toonsoorten spelen.
Wij adviseren leerlingen niet langer dan 30 minuten per dag te oefenen.
Wij bieden de 1e 2 lessen van de cursus basgitaar gratis aan.
Wil je ook de lessen 3 tm 8 volgen dan vragen wij een kleine bijdrage. Kijk hiervoor op de pagina informatie.

Top