Loading

Gitaar speel je zo!!

Gitaar spelen is leuk, inspirerend, uitdagend en sociaal. En zo is de cursus gitaar ook opgebouwd. Je leert basis-akkoorden en veel verschillende ritmes/strums. Je krijgt eerst uitleg, daarna speel je samen met de docent en daarna speel je alleen met de begeleidingsmuziek. De unieke vormgeving van DeMuziekMakers.nl biedt je diverse manieren om op jouw eigen wijze gitaar te leren spelen.
In deze cursus van 8 lessen leer je de belangrijkste basisakkoorden: Am, Em, C, D, G, A, E, F, Dm, D7 en G7. En je leert verschillende gitaarslagen/strums. Verder verschillende manieren om je gitaar te stemmen, het spelen met een plectrum, spelen met een CapoDastro (gitaarklem). En de tabsnotitie, opbouw-akkoorden majeur en mineur-akkkoorden, akkoorden in C-groep en A-groep, maatsoorten, basis bluesschema.
In elke les komen 2 nieuwe ritmes of oefeningen aan bod. Na de uitleg speel je samen met de docent (PlayTogether) en daarna speel je de oefening alleen met de begeleidingsmuziek (YourTime!! You are the Gitaarplayer!). Na 8 lessen kun je de meeste popsongs meespelen. Door de unieke interface kun je de lessen op verschillende manieren bekijken.Na deze cursus kun je veel, heel veel popsongs spelen. Leuk voor op feestjes, de camping, aan het strand, thuis of om samen met anderen in een band te spelen.
De kosten voor de volledige cursus zijn éénmalig € 39,95. Daarvoor krijg je toegang tot alle lessen. En toegang tot het cursistengedeelte met alle begeleidingsmuziek en extra’s. Na deze cursus is het mogelijk om online of fysiek individueel vervolglessen te krijgen bij de docent.

.

Les 1 & les 2 van de cursus Gitaar speel je zo!! en de preview van les 3-8 zijn gratis voor iedereen.
Wil je ook de lessen 3 tm 8 volgen dan vragen wij een éénmalige bijdrage. Kijk hiervoor op de pagina inschrijving.

.

.

.

 

Top